Outdoor
Date 11 december 2015

Gevelinrichting

Pakkend & plakkend

  • reclameborden
  • banners (haaks en/of in frame)
  • naamborden
  • bewegwijzering
  • gevelinrichting
  • reclamezuilen
  • voertuigbelettering
XL reclame brengt een onmiskenbaar hoge visibiliteit met zich mee en is quasi onontbeerlijk binnen uw offline marketing.

Ook hier op voorwaarde van een doordacht design en een meer dan fatsoenlijke afwerking. Een design bestemd voor autobelettering, banners (haaks of in frame gemonteerd) of reclameborden vragen om inzicht. In buitenreclame zijn meestal meer dan ettelijke m² ter beschikking die men stuk voor stuk voor 100% kan en dient te benutten. Het idee om iedere vierkante centimeter ‘vol te gooien’ is een verkeerde instelling. Chaos brengt immers onrust en onrust wordt stellig door ieder mens gemeden.

De boodschap die men wil overbrengen dient vooraf zorgvuldig te worden geanalyseerd en afgelijnd. Het communicatief design wordt perfect uitgebalanceerd op basis van de breedte, grootte, omvang en positie (!) van het gewenste medium. Beeld en woord in balans, kleur afgestemd op de huisstijl met de focus op leesbaarheid.
Om maar een klein voorbeeld voor te leggen: Een vermelding van uw URL met een corpsgrootte van 10cm hoogte is onleesbaar vanop een afstand van 5m en toch zien we deze veelvuldige afdwaling alom.

GESPREK > OFFERTE > BRIEFING / UW HUISSTIJL > TEMPLATE > ONTWERPPRESENTATIE > GOEDKEURING > AFWERKING

Binnen de wereld van Outdoor XL reclame zijn mogelijkheden, opties en tarieven werkelijk eindeloos. Visie en ervaring resulteren zelfs in ‘heruitgevonden’ XL media.

Maak een afspraak. Tashco adviseert u graag persoonlijk én concreet.

 


UNIEKE IDEEËN & ONTWERPEN … that will blow everybody’s mind.

Bij Tashco bent u aan het juiste adres wanneer u de communicatie rond uw event of speciale gelegenheid eigenzinnig, super persoonlijk en stijlvol wenst.
We werken op maat, volledig afgestemd op uw persoonlijke wens, eigen stijl, het seizoen, de gewenste sfeer van het gebeuren en uw budget.

De wereld ligt bezaaid met prachtige ideeën en initiatieven.
Laat je inspireren door al wat mooi is en kom langs bij Tashco om de insteek op creatieve wijze te personaliseren en uit te werken.