Business
Date 11 december 2015

Events

Eventplanner, inderdaad.

Een feest of event organiseren – groot of klein – vraagt heel wat durf, energie en tijd.

Ook hier dient de hele opzet te matchen met het vooropgestelde idee of thema.
De doelgroep, vrienden, kennissen en/of uw specifieke genodigden warm en nieuwsgierig maken voor wat er op til is, daar draait het om. En tegelijk aan alle praktische zaken denken.
De spirit en uitstraling enerzijds en de puur technische kant van het event anderzijds, dienen onvermijdelijk in een overzichtelijk stappenplan te worden gegoten. Laat sowieso niets aan het toeval over.

Tashco helpt met het opdiepen van dat pittig en terugkerend detail dat de stijl en communicatie rond het aankomend event gewoon nodig heeft en begeleidt je graag doorheen het complete praktische proces.

Enkel advies nodig? Kan ook.

Interesse? Na afspraak absoluut welkom op het kantoor van Tashco ter bespreking van prijs, doel en verloop.
 

UNIEKE IDEEËN & ONTWERPEN … that will blow people’s mind.

Bij Tashco bent u aan het juiste adres wanneer u de communicatie rond uw event of speciale gelegenheid eigenzinnig, super persoonlijk en stijlvol wenst.
We werken op maat, volledig afgestemd op uw persoonlijke wens, eigen stijl, het seizoen, de gewenste sfeer van het gebeuren en uw budget.

De wereld ligt bezaaid met prachtige ideeën en initiatieven.
Laat je inspireren door al wat mooi is en kom langs bij Tashco om de insteek op creatieve wijze te personaliseren en uit te werken.

Nota:
(*) Verwacht bij TASHCO dus geen kast vol voorkauwde en/of voorgedrukte geboortekaartmodellen, laat staan uitnodigingen.
We werken op maat, helemaal gepersonaliseerd.