Private
Date 16 december 2015

Communie

Dit jaar een lentefeest(varken), eerste communiekant of laatste communiekant?

De hele voorbereidingsperiode brengt iedere keer weer de nodige drukte met zich mee want iedereen wil natuurlijk alles perfect geregeld hebben.

Ook de communiekaartjes, uitnodigingen en/of originele bedankingen zijn hier onderdeel van.

Tashco helpt graag mee:

  • Fotoreportage

Unieke foto’s op een mooie buitenlocatie, binnen regio Groot Hamme. Deze locatie kan bijvoorbeeld gerelateerd zijn met hobby’s maar de focus ligt sowieso op het onderwerp: uw communicant.  Hamme heeft prachtige locaties in overvloed, die de sfeer, stijl  en eigenheid van uw kind perfect naar voor kunnen brengen. De reportage kan doorgaan op gelijk welk afgesproken tijdstip: de enige vereiste is droog Belgisch weer, de rest komt vanzelf.

Duurtijd: ongeveer 45 minuten.

Uit de fotoreeks worden de beste beelden geselecteerd, retouches zijn mogelijk maar we streven bij voorkeur naar een zo puur mogelijke weergave van het kind. Portretten die tonen ‘zoals hij/zij gewoon is’.

De geselecteerde beeld ontvangt u nadien in hoge resolutie.

  • Design kaart/Drukwerk

U kan eveneens opteren voor een design of ontwerp van het communiekaartje, enkel of dubbel, alsook voor de afwerking* ervan.

Diverse fotobewerkingen en een specifieke selectie van lettertypes kunnen kunnen desgewenst worden toegepast om de sfeer rond de communicant nog meer te accentueren.

Qua drukwerk* zijn heel veel verschillende afwerkingen mogelijk, kom gerust alle voorbeelden bekijken en prijzen bespreken.

Tashco denkt eveneens graag mee over de uitnodiging (met of zonder omslag), een leuk cadeautje/bedanking voor meter en peter of de inrichting van de feesttent.

Alle mogelijke formaten:

  • Fotoalbums van de fotoreeks, al dan niet gecombineerd met beelden van de feest zelf.
  • Canvasdoeken
  • Fotovergrotingen – in frame of afgewerkt op een strakke plaat of hout?
Interesse? Na afspraak welkom op het kantoor van Tashco ter bespreking van doel en verloop.

 


TASHCO PRIJZEN COMMUNIE 2016

Prijzen

  • Prijzen 2016

    Download hier de prijzen 2016